Ερέτρια: Θρίλερ με τον θάνατο του διοικητή του Α.Τ. – Ήταν νιόπαντρος και πατέρας βρέφους 2 μηνών

Σε θρίλερ εξελίσσεται στην Ερέτρια ο θάνατος του διοικητή του αστυνομικού τμήματος, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του με τραύματα από σφαίρα.

Το αυτοκίνητό του ήταν παρκαρισμένο σε πάρκο κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα και τον 30χρονο βρήκε νεκρό διερχόμενος πολίτης, ο οποίος και ενημέρωσε τις αρχές γύρω στις 21:15. Εντός του οχήματος βρέθηκε και το υπηρεσιακό του όπλο, τύπου glock.

Από εκείνη την ώρα, είναι σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της αυτοκτονίας να εξετάζονται.

Σύμφωνα με το evima.gr, o 30χρονος αστυνομικός είχε παντρευτεί πριν από περίπου 10 ημέρες και είχε ένα παιδάκι μόλις δύο μηνών. Τραγική φιγούρα οι γονείς του 30χρονου αξιωματικού, οι οποίοι έφτασαν στην Ερέτρια αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν τη φρικτή είδηση για το παιδί τους.

Ερέτρια αστυνομικός

Αυτοκτονία ή δολοφονία;

Η πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα είναι ότι ο αξιωματικός έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή, αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο του, ωστόσο ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο, θα εξάγει ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν πάντως ότι «μπορεί η αυτοκτονία να είναι η επικρατέστερη εκδοχή, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί ακόμα το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας». Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Ερέτρια: Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί του

Στο evima.gr μίλησαν συνάδελφοι του 30χρονου, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο διοικητής δεν βρίσκεται πια ανάμεσα τους.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι παιδί μιλάμε! Αφοσιωμένος στη δουλειά του, ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς της Εύβοιας. Είμαστε σοκαρισμένοι και στο άκουσμα της θλιβερής αυτής είδησης, είπαμε ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια», είπαν στο evima.gr

Από την πρώτη στιγμή του τραγικού αυτού συμβάντος στο σημείο έφτασε ο δήμαρχος Ερέτριας, Ιωάννης Δημητρόπουλος και ο αντιδήμαρχος Κηρύκος Μπασινάς.

«Την Τετάρτη μιλούσα μαζί του για ένα θέμα του Δήμου στα πλαίσια της συνεργασίας που είχαμε και ήταν άριστη. Ήταν αρκετά ευδιάθετος κατά τη διάρκεια του τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαμε» ανέφερε στο evima.gr ο αντιδήμαρχος Ερέτριας.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα θα εξετάσουν μεταξύ άλλων τις υποθέσεις που είχε χειριστεί τελευταία ο 30χρονος.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα, όπως σημειώνουν αξιόπιστες αστυνομικές πηγές.

Ωστόσο δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να δικαιολογεί το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στα έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ που ερευνούν την υπόθεση.

Mε πληροφορίες από evima.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ