Έρχονται εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας – Πότε πάει ο Μάνος Δασκαλάκης στην ανακρίτρια για υποστήριξη της κατηγορίας

Νέες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες στο θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, στην Πάτρα. Ο Μάνος Δασκαλάκης πρόκειται να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας (πολιτική αγωγή), διαχωρίζοντας πλήρως και στην πράξη τη θέση του απ’ αυτή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία είναι προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης τους, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πληροφορίες του tempo24news, αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες και πιθανότερα το πρωί της Τετάρτης, ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρεθεί ενώπιον της 18ης Ανακρίτριας προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας.

Στην πράξη, μία τέτοια κίνηση θα σημάνει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα έχει απέναντί της στο δικαστήριο και τον εν διαστάσει σύζυγό της, τον άνδρα με τον οποίο απέκτησαν τα τρία αγγελούδια, που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή.

Με την κίνηση αυτή, ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στη δικογραφία, ενώ θα παρίσταται στο σύνολο της υπόθεσης με την ιδιότητα του διαδίκου.

Η απόφαση αυτή επί της ουσίας είχε προαναγγελθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη από την ημέρα της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μέσα από συνεντεύξεις που έχει δώσει, έδωσε το στίγμα των προθέσεών του, ξεκαθαρίζοντας ότι αλλάζει τη στάση του έναντι της Ρούλας Πισπιρίγκου, την οποία υποστήριζε ολόψυχα και ανεπιφύλακτα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ