Επταετής κάθειρξη για 40χρονο που ασέλγησε σε μεθυσμένη κοπέλα

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας σε 40χρονο Πακιστανό ο οποίος κατηγορούνταν για την πράξη της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος 25χρονης – τότε – κοπέλας στο Φεστιβάλ της Αρβανίτσας στο Κυριάκι Βοιωτίας.

Η συγκεκριμένη πράξη φέρεται να είχε διαδραματιστεί το 2013 με τον κατηγορούμενο να έχει εκμεταλλευτεί τη μέθη της 25χρονης, προχωρώντας σε ασελγείς πράξεις. Καταδικάστηκε μάλιστα πρωτοδίκως από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρπενησίου, σε οκτώ (8) χρόνια φυλακή, ασκώντας έφεση και λαμβάνοντας περιοριστικούς όρους μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Ωστόσο λίγο αργότερα το 2015 βρέθηκε στη φυλακή κατηγορούμενος σε υπόθεση που αφορούσε ασέλγεια σε βάρος 11χρονου κοριτσιού για την οποία καταδικάστηκε σε 10ετη κάθειρξη (το Εφετείο για αυτή την υπόθεση έχει οριστεί το 2019).

Το συγκεκριμένο στοιχείο φαίνεται ότι ήταν καθοριστικό για την απόφαση της έδρας που ομόφωνα κήρυξε ένοχο τον κατηγορούμενο καταδικάζοντάς τον σε εφτά χρόνια φυλακή, παρά την απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα που εξέφρασε αμφιβολίες για την κατάχρηση σε ασέλγεια. Στην αγόρευσή του περιέγραψε μια συνεύρεση δύο ενηλίκων που βρισκόντουσαν σε χαλαρή ελευθεριότητα.

«Ομολογουμένως ήταν επιτυχές το γεγονός ότι ο Εισαγγελέας έλαβε υπ’ όψιν του ότι και οι δύο βρισκόντουσαν στην ίδια κατάσταση και εξέφρασε αμφιβολίες κατά πόσο υπήρξε κατάχρηση σε ασέλγεια», είπε στο LamiaReport η συνήγορος του 40χρονου, Άννα – Μαρία Μπακάκου που διορίστηκε αυτεπαγγέλτως στην υπόθεση για το δεύτερο βαθμό. Νωρίτερα και η ίδια στην αγόρευσή της είχε υποστηρίξει ότι δεν υπήρξε δόλος. Υπήρχε χαλαρή διάθεση λόγω μέθης, όπως είπε και ως ενήλικες γνώριζαν και οι δύο τι γινόταν, κάτι που έγινε με τη μη αντίδραση της εγκαλούσας.

Ακριβώς το αντίθετο υποστήριξε ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Αντώνιος Αγγουρης, ότι το αδίκημα δηλαδή διαπράχτηκε, αφού ο κατηγορούμενος γνώριζε τι έκανε. Η κοπέλα όμως, όπως περιέγραψαν και οι φίλες της που κατέθεσαν και ήταν μαζί της στην επίμαχη συναυλία, είχε χάσει τις αισθήσεις της και προσπαθούσε να θυμηθεί τι είχε συμβεί αφού είχε ξεκινήσει για την τουαλέτα και βρέθηκε ημίγυμνη φορώντας το πουκάμισο του κατηγορούμενου.

Γενικά για την υπόθεση ακούστηκαν αρκετές μαρτυρίες, ανάμεσά τους κι αυτή της Ελληνίδας συζύγου του Πακιστανού, με την οποία έχει κάνει οικογένεια εδώ και 20 χρόνια, έχοντας μάλιστα και τρία παιδιά. Όλοι τους μόνιμοι κάτοικοι σε περιοχή της Περιφέρειας Στερεάς.

Τελικά η πρωτόδικη απόφαση μειώθηκε κατά ένα χρόνο, ενώ τη νέα ποινή θα την εκτίσει αφού ολοκληρώσει τη 10ετη κάθειρξη που του επέβαλε το ΜΟΔ Χαλκίδας για την υπόθεση με την 11χρονη.Πηγή: Lamiareport

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ