Επώνυμα προϊόντα που πέφτει η τιμή τους κάθε δευτερόλεπτο

Επώνυμα προϊόντα που πέφτει η τιμή τους κάθε δευτερόλεπτο

 

Κι όμως γίνεται μας λένε οι ιδιοκτήτες του site dealingers.com, Ηλίας Παντελάκης και Τζάκο Καράσσο, δύο νέοι επιχειρηματίες που υπόσχονται μεγάλες προσφορές σε επώνυμα προϊόντα μέσω της πρωτοποριακής μεθόδου αγορών που έχουν δημιουργήσει.

“Την ονομάσαμε αντίστροφη δημοπρασία αφού οι τιμές αντί να αυξάνονται, μειώνονται συνεχώς” μας εξηγούν. Με λίγα λόγια το dealingers.com είναι ένα σύστημα συνεχών εκπτώσεων. Κι αυτό επιτυγχάνεται με τον εξής έξυπνο τρόπο. Ένα προϊόν προϊόν ξεκινάει με την αρχική του τιμή και όσο περισσότεροιι χρήστες συμμετέχουν στην κάθε δημοπρασία, τόσο πιο χαμηλά πέφτει η τιμή πώλησης.

Και πώς πέφτουν οι τιμές κάθε δευτερόλεπτο; “Το dealingers.com έχει ανοίξει τα φτερά του και πέρα από την Ελλάδα και κατακτά Η.Π.Α. και Γερμανία, δύο πολύ πιο εξοικειωμένες αγορές στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Φαντάζεστε χιλιάδες χρήστες κι από τις 3 χώρες να <<χτυπούν>> τα προϊόντα μας; Κάθε δευτερόλεπτο, η τιμή γίνεται όλο και μικρότερη!” αναφέρουν με ενθουσιασμό οι δύο νέοι Θεσσαλονικείς.

Επισκεφτείτε κι εσείς το dealingers.com και βρείτε επώνυμα προϊόντα, από τηλεοράσεις και προϊόντα τεχνολογίας μέχρι και είδη σπιτιού. με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 60%!

 

Πηγή: dealingers.com

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ