Επίθεση με βιτριόλι: Τι ψάχνουν στο laptop και τα κινητά της 35χρονης οι αστυνομικοί – ΒΙΝΤΕΟ

Το ιστορικό από τις κινήσεις του laptop και των δυο κινητών τηλεφώνων της 35χρονης που φρόντισε να διαγράψει λίγες ημέρες πριν τη σύλληψη της, προσπαθούν να επαναφέρουν οι ερευνητές των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, στο στόχαστρο των αστυνομικών είναι και το «ιστορικό» των αναζητήσεων της 35χρονης στο διαδίκτυο προκειμένου να βρεθεί πότε αναζήτησε και πώς βρήκε το βιτριόλι, όπως και τον κοριό που τοποθέτησε στο αυτοκίνητο της 34χρονης.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει βασικό στόχο να προχωρήσει σε ανάλυση των διαδικτυακών αναζητήσεων της 35χρονης προκειμένου να πληροφορηθεί πώς έμαθε τους τρόπους να εξαφανίζει τα ίχνη της, να κάνει χρήση τηλεκάρτας, κλειστά κινητά κλπ., αλλά και πότε και πώς βρήκε το βιτριόλι.

Μέχρι τώρα έχει διαπιστωθεί μετά βεβαιότητας ότι είχε προχωρήσει στην αναζήτηση της περούκας που χρησιμοποίησε, την περίοδο 6-9 Μαΐου, δηλαδή περίπου 10 ημέρες προ της επίθεσης.

Επιπλέον, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ζήτησε την βοήθεια κάποιου άλλου ατόμου, για να κάνει τις αναζητήσεις που χρειαζόταν για την υλοποίηση της επίθεσης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ