Επίθεση με βιτριόλι: Στο δικαστήριο Ιωάννα Παλιοσπύρου και Έφη Κακαράντζουλα

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου συνεχίζεται σήμερα με τις αγορεύσεις των δικηγόρων της κατηγορούμενης, Έφης Κακαράντζουλα.

Ο χρόνος για την ανακοίνωση της κρίσης των επτά μελών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση της επίθεσης που δέχθηκε τον Μάιο του 2020 η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την 37χρονη Έφη, αρχίζει από σήμερα το πρωί να μετρά αντίστροφα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε πρώτη στο δικαστήριο, ενώ λίγη ώρα μετά έφτασε και η κλούβα που μετέφερε την κατηγορούμενη. Η 37χρονη δεν έκανε καμία δήλωση πριν μπει στο δικαστήριο.

 

Βιτριόλι Έφη Κακαράντζουλα
Η Έφη Κακαράντζουλα πριν μπει στο δικαστήριο
Βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου φτάνει στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τους δικηγόρους και την οικογένειά της

 

Η διαδικασία κατά την σημερινή έβδομη ημέρα της δίκης, αναμένεται να ξεκινήσει με την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης της Έφης που θα επιχειρήσουν να μεταβάλουν το κλίμα που άφησε η εισαγγελική πρόταση για την κατηγορούμενη. Η υπεράσπιση θα επιδιώξει σε αυτήν την “τελευταία μάχη” να πείσει δικαστές και ενόρκους να αντιμετωπίσουν την δράστιδα της επίθεσης με πιο ευνοϊκό ποινικό χαρακτηρισμό της πράξης της .

Είναι πολύ πιθανό σήμερα μετά το μεσημέρι το δικαστήριο να δώσει την απάντησή του, την ετυμηγορία του για την υπόθεση.

Η δίκη για την υπόθεση ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου με την Ιωάννα να εμφανίζεται στο δικαστήριο με ειδική μάσκα, καπέλο και γυαλιά και γάντια προκαλώντας με την εικόνα της ένα κύμα συγκίνησης αλλά και συμπάθειας και αλληλεγγύης για όσα ακόμη και σήμερα υφίσταται από το καυστικό υγρό που της έριξε η 37χρονη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ