Επίθεση με βιτριόλι: Στις φυλακές του Ελεώνα θα μεταφερθεί η 35χρονη – “Θα απολογηθεί και θα δώσει απαντήσεις”

Η 35χρονη, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας, είναι πλέον σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και θα απολογηθεί, διαβεβαίωσε σήμερα ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Μιλώντας στο Star, ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης, ισχυρίστηκε ότι την ημέρα της απολογίας της η 35χρονη ήταν ανέτοιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή και ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ως εκ τούτου δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Την ίδια ημέρα, όπως είπε, προστέθηκαν νέα στοιχεία για τα οποία ο ίδιος δεν είχε καμία γνώση και τόνισε με νόημα πως ακόμα κι αν η 35χρονη ήθελε να απολογηθεί δε θα την άφηνε ο ίδιος.

Ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι η κατηγορούμενη όντως θα απολογηθεί, χωρίς να διευκρινίζει πότε, και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του ανακριτή. Επίσης, ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε πως εάν τελικά ομολογήσει την πράξη της, εάν έχει να πει κάτι στην Ιωάννα, θα το πει η ίδια.

Πλέον είναι πιο ήρεμη, σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και δείχνει λίγο πιο συνεργάσιμη σε σχέση με τις πρώτες μέρες, διευκρίνισε ο κ. Κεχαγιόγλου. «Στις αρχές της είχα ζητήσει να με βοηθήσει να τη βοηθήσω γιατί η δικογραφία βοά. Τώρα είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση», είπε.

Η 35χρονη, που δεν έχει παραδεχθεί τίποτα από όσα της καταλογίζουν οι Αρχές, πρόκειται να μεταχθεί στις φυλακές του Ελεώνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μία εξέλιξη που οφείλεται σε λειτουργικούς λόγους και όχι γιατί συντρέχει φόβος για την ασφάλειά της.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ