Επίθεση με βιτριόλι: Aπαντήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Η παλαιότερη σχέση που προκάλεσε τριβές

Οι έρευνες της Ασφάλειας Καλλιθέας για την ταυτοποίηση της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν τον αριθμό του κινητού της βασικής ύποπτης, η οποία έχει προσδιοριστεί από την κατάθεση του οδηγού ταξί με το οποίο διέφυγε.

Οι αστυνομικοί από την ανάλυση των κλήσεων με το φιλικό, οικογενειακό και το στενά προσωπικό περιβάλλον της 34χρονης και την έρευνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούν να εντοπίσουν επαφές της Ιωάννας που δεν γνώριζαν ως σήμερα. Κάθε μέρα προκύπτουν νέα στοιχεία τα οποία περιπλέκουν περισσότερο τους συσχετισμούς και τα σενάρια που εξετάζονται περιλαμβάνουν διαφορετικά κίνητρα και πρόσωπα ασύνδετα μεταξύ τους πάντα όμως με επίκεντρο την 34χρονη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρουν δείχνουν οι αστυνομικοί για την αναβίωση μία παλαιότερης σχέσεις της Ιωάννας που προκάλεσε τριβές. Εξετάζουν αν η αναβίωση αυτή προκάλεσε εκδικητική διάθεση σε βάρος της από κάποιο πρόσωπο που παραμένει σε αφάνεια.

Μέχρι στιγμής οι ερευνητές δεν έχουν καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα αν η δράστιδα ήθελε το κακό της άτυχης Ιωάννας ή αν υπήρχε ηθικός αυτουργός στην επίθεση.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ