Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακιστέα η 35χρονη – Τήρησε το δικαίωμα της σιωπής

Της Άννας Κανδύλη

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την τυπική απολογία της στον ανακριτή η 35χρονη που κατηγορείται ότι έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Σύμφωνα με τον συνήγορό της Σάκη Κεχαγιόγλου τήρησε το δικαίωμα της σιωπής και θα απολογηθεί σε ευθετότερο χρόνο όταν ενημερωθούν κι από τα νέα στοιχεία που μπήκαν στη δικογραφία.

Όπως δήλωσε ο κ. Κεχαγιόγλου «Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε»

Φραστική επίθεση στην 35χρονη

Η 35χρονη έφτασε στο δικαστήριο ντυμένη στα μαύρα, με καλυμμένο το πρόσωπο. Έξω από την Ευελπίδων η κατηγορούμενη δέχθηκε φραστική επίθεση από πολίτες που την αποδοκίμασαν.

“Έκλεισες δυο σπίτια. Τους γονείς σου παλιοθήλυκο δεν τους σκέφτηκες” της φώναξε μια γυναίκα κατά την αποχώρηση της κατηγορούμενης από τα Δικαστήρια της παλαιάς σχολής Ευελπίδων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ