Επίθεση με βιτριόλι: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της 34χρονης – ΒΙΝΤΕΟ

Στο κοντινό προσωπικό περιβάλλον της 34χρονης γυναίκας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο, επικεντρώνουν τις έρευνές τους οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να βρουν την δράστιδα.

Ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, και αποκάλυψε τι του είπε η 34χρονη για την “μαυροφορεμένη” γυναίκα και τα κίνητρα της επίθεση.

«Έχουν εξεταστεί μέχρι στιγμής περίπου 20 άτομα από τον φιλικό, επαγγελματικό και κοινωνικό κύκλο της 34χρονης. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση θα συγκρίνουν τις καταθέσεις, προκειμένου να βρεθεί κάποιο στοιχείο» ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος.

«Η επίθεση με το βιτριόλι ήταν καλά σχεδιασμένη. Θεωρώ πως υπήρχε σχεδιασμός και στον τρόπο διαφυγής. Πρωί, στην Καλλιθέα, σε πολυσύχναστο σημείο, με τόσους ανθρώπους και να μην έχει δει κάποιος κάτι ή έστω να έχει πιάσει κάτι κάποια κάμερα είναι δύσκολο, εκτός και αν κάποιος γνώρισε πρόσωπα και καταστάσεις», είπε ο κ. Λύτρας, ο οποίος δεν απέκλεισε η δράστιδα να είχε συνεργούς ή να υπάρχει και ηθικός αυτουργός πίσω από την επίθεση.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ