Επίθεση με βιτριόλι – Λύτρας: Η πρόθεση της κατηγορούμενης ήταν να σκοτώσει – Τι είπε για τον 40χρονο

Για τα όσα διαδραματίστηκαν στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου μίλησε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κατάθεση του 40χρονου που φέρεται να είναι το «μήλον της έριδος».

Όπως είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας στον ΑΝΤ1 «ο 40χρονος κατέθεσε και μάλιστα έπειτα από πρόταση του εισαγγελέα σηκώθηκε και η Ιωάννα για να πει εάν συμφωνεί με αυτά που έλεγε. Εκείνη είπε ότι πραγματικά έγιναν έτσι τα γεγονότα, ότι της έστειλε ένα αίτημα φιλίας και κάποια μηνύματα και ότι είναι η πρώτη φορά που τον βλέπει. Όπως κι εκείνος είπε ότι πρώτη φορά την έβλεπε. Σε ό,τι αφορά την κατηγορούμενη, ο 40χρονος δήλωσε ότι είχαν μια περιστασιακή ελεύθερη σχέση και τίποτα περισσότερο».

Τι είπε ο Απόστολος Λύτρας για την κατάθεση του ιατροδικαστή

Ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε και στην κατάθεση του ιατροδικαστή ο οποίος διευκρίνισε ότι το καυστικό υγρό το οποίο χρησιμοποίησε η κατηγορούμενη πωλείται σε συσκευασίες του 1 λίτρου. Εκείνη όμως χρησιμοποίησε 2 συσκευασίες παρότι ακόμα και μια μικρή ποσότητα από τη μια συσκευασία μπορεί να αποβεί μοιραία γι’ αυτόν που θα το δεχθεί.

Μάλιστα επειδή το στόμιο της συσκευασίας είναι μικρό, όπως ας πούμε ενός μπουκαλιού νερού, η κατηγορούμενη το μετάγγισε σε δοχείο με μεγαλύτερο στόμιο, ώστε να προκαλέσει όσο μεγαλύτερη ζημιά μπορούσε στο θύμα της.

Ο κ. Λύτρας τόνισε επίσης, ότι όλοι οι ειδικοί που έχουν καταθέσει μέχρι σήμερα, είναι ξεκάθαροι ότι η βούληση της κατηγορουμένης ήταν να σκοτώσει το θύμα της, αφού για παράδειγμα οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται σε αυτόν που δέχεται αυτό το καυστικό υγρό φτάνουν τους 400 βαθμούς κελσίου και ο λόγος που η Ιωάννα επέζησε είναι γιατί είχε τη ψυχραιμία να πάει στο φαρμακείο και να πλυθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ