Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ολόκληρη η συγκλονιστική εξομολόγησή της

Μια συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε η Ιωάννα Παλιoσπύρου. Η γυναίκα- σύμβολο για το θάρρος και το ψυχικό της σθένος έκανε τη δική της κατάθεση ψυχής για την επίθεση με βιτριόλι και τα όσα βιώνει από εκείνη την ημέρα.

Μιλώντας στον ALPHA και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, εξέφρασε την οργή της για τη δράστιδα, για την οποία θεωρεί ότι με τη στάση της ότι δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας. Επίσης, ευχαρίστησε όλους εκείνους που τη στηρίζουν και με τα μηνύματα συμπαράστασης της δίνουν κουράγιο.

Μίλησε για τον «Γολγοθά» τον δικό της και της οικογένειάς της, ενώ είπε για τον 40χρονο και τα όσα φέρεται να δήλωσε ότι «δεν τον γνωρίζει» και απορεί ακόμα για ποιον λόγο ενεπλάκη σε όλη αυτή την ιστορία.

Τι είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την απουσία της δράστιδος από τη δίκη

Σχετικά με την απουσία της δράστιδας από το δικαστήριο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε ότι «από την πρώτη μέρα ήταν το ερωτηματικό, το “γιατί”. Ήταν μεγάλη προσβολή και απογοήτευση».

«Μαζί με μένα ταλαιπωρείται και η οικογένειά μου. Ενώ ήμασταν όλοι εκεί εκείνη επέλεξε να μην έρθει. Έχει μια στάση που δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας, δεν έχει κατανοήσει τι έχει κάνει και πόσο σοβαρό είναι αυτό. Κρατάει μια απόσταση, σαν να μην την αφορά. Για μένα ήταν μονόδρομος, το οφείλω στον εαυτό μου, θεωρώ ότι θα με βοηθήσει να καταλάβω και να ξεπεράσω σιγά σιγά όλο αυτό το σοκ που έχω υποστεί και να μπορέσω να προχωρήσω παρακάτω» είπε.

επίθεση με βιτριόλι έφη

Επίθεση με βιτριόλι: “Δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι από την άλλη”

Η Ιωάννα τόνισε ότι «δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι από την άλλη» και πρόσθεσε:

«Ήταν τόσες πολλές οι σκέψεις. Κατάλαβα πόσο δύσκολο ήταν για τη γιατρό να μου δείξει το μέγεθος της ζημιάς και την προσπάθεια που έπρεπε να κάνει για να αποκαταστήσει τη βλάβη. Αυτές τις εικόνες η μητέρα μου έπρεπε να βρίσκει το θάρρος να τις αντιμετωπίζει, εκείνη το ήξερε, εγώ όχι. Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που σώθηκα. Είναι ένας τρόπος να συνειδητοποιώ ότι δεν θα μπορέσω να είμαι όπως ήμουν».

«Ο σωματικός πόνος πάντα ξεχνιέται, οι πόνοι είναι αφόρητοι κάθε φορά που είναι να κάνω θεραπεία, χειρουργείο ή κάτι ενέσιμο. Είχα περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο στο νοσοκομείο. Ήταν αμέτρητες οι φορές που λύγισα. Στα πρώτα χειρουργεία ήμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να επικοινωνήσω, να μιλήσω.

Δεν ρωτούσα τη γιατρό, φοβόμουν. Σκεφτόμουν “κορίτσι μου δεν έχεις κάτι να φοβάσαι, το ειρότερο είναι να πεθάνεις. Είναι το ίδιο για σένα με την κατάσταση με την οποία βρίσκεσαι”. Σκεφτόμουν ότι μόνο καλύτερα θα μπορούσε να πάει».

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα είμαι εκεί σε κάθε δίκη

Αναφερόμενη ξανά στη δράστιδα είπε «λυπάμαι που δεν βρίσκει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες της, μόνο τη θέση της επιβαρύνει με αυτή τη συμπεριφορά. Κάθε φορά που δεν θα έρχεται θα αποδεικνύει ότι είναι αμετανότητη» ενώ πρόσθεσε ότι

Περιέγραψε πώς ένιωσε όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και ήταν εκεί όλα τα Μέσα Ενημέρωσης.

«Για μένα ήταν μονόδρομος να παραβρεθώ στο δικαστήριο. Έπαθα σοκ με τον κόσμο απ’ έξω. Ήμουν μήνες στην απομόνωση. Με σόκαρε, δεν με τρόμαξε, ήξερα τι θα συμβεί, προσπάθησα να το διαχειριστώ με ψυχραιμία».

Βιτριόλι- Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα για τον 40χρονο

H Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στον 40χρονο άνδρα, που είχε παρουσιαστεί ως το “μήλον της έριδος” στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι και στα όσα φέρεται να δήλωσε μέσω του δικηγόρου του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα μιλώντας στον ALPHA, «θα ήθελα να έρθει στο δικαστήριο ο 40χρονος και να πει την αλήθεια».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε ότι «δεν ήξερα τον 40χρονο, δεν τον είχα συναντήσει ποτέ» και πρόσθεσε ότι «δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου». Όπως υποστήριξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, «δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο έχω εμπλακεί».

«Καλό θα είναι να εξετάζουμε αυτά που δηλώνουμε, γιατί η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και πρέπει να ελέγχουμε τη βαρύτητα του λόγου μας. Εγώ θα ήθελα να έρθει και να πει την αλήθεια, αυτά που ξέρει, τα γεγονότα για να διαλευκανθεί η υπόθεση.  Το έχω δηλώσει, δεν ξέρω πώς είναι η φωνή του, η όψη του, δεν είχα καμία σχέση μαζί του. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ» τόνισε.

“Είναι άσχημο να μιλάμε για ερωτική αντιζηλία” είπε η Ιωάννα αναφερόμενη στην επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την 36χρονη. “Εκτός από τη συνομιλία που είχαμε στο facebook δεν υπήρξε καμία άλλη επαφή με τον συγκεκριμένο κύριο. Δεν είχαμε καμία άλλη επικοινωνία πέρα από αυτή που έχει δημοσιοποιηθεί στο Fb” ανέφερε ο 40χρονος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της μετά την επίθεση. “Όχι δεν έχει κάνει καμία κίνηση, ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος από την πλευρά του” είπε.

«Με τρομάζει η σκέψη ότι μπορεί να υπάρχει συνεργός» – Οργή για τη δράστιδα

Για το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι αναφέρθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε ότι «έχω ενημερωθεί από τους δικηγόρους μου για τις έρευνες της Αστυνομίας για πιθανό συνεργό» και πρόσθεσε:

«Φυσικά και με τρομάζει η σκέψη ότι μπορεί να υπάρχει συνεργός και να είναι ελεύθερος».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν ενόχλησε ούτε τη δράστιδα, ούτε τον 40χρονο. “Όλα τα μηνύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και υπάρχουν στη δικογραφία έχουν έρθει από τις δύο πλευρές προς εμένα” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

“Δεν έχω ενοχλήσει ποτέ κανέναν από τους δύο. Προσπάθησα να είμαι ευγενική και με τους δύο, προσπάθησα και ήμουν ειλικρινής και με τους δύο και δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο- εάν είναι αυτός ο λόγος- έχω εμπλακεί σε αυτή την ιστορία”.

βιτριόλι- Ιωάννα

Όπως είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, “στα μηνύματα της δράστιδος απαντούσα και προσπαθούσα να βοηθήσω. Εκείνη ήξερε ότι δεν είχα καμία σχέση μαζί του και της το είπα”.

Η ίδια συμπλήρωσε ότι “η μόνη επαφή που είχα ήταν μια φορά τον χρόνο ή δύο φορές τον χρόνο σε κάποιο φιλικό σπίτι, σε μια γιορτή και ανταλλάσσαμε δύο κουβέντες. Μια τυπική κοινωνική συναναστροφή ήταν. Ούτε βγαίναμε έξω, ούτε ήμασταν φίλες”.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Είναι σοκαριστικό να αποφυλακιστεί η δράστις σε λίγα χρόνια

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με το ότι η μεγαλύτερη ποινή που μπορεί να λάβει η δράστιδα είναι 15 έτη και σε πέντε χρόνια να είναι έξω, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε τα εξής:

«Είναι πολύ σοκαριστικό ότι εγώ έχω μπροστά μου μια 10ετία χειρουργείων και πόνου και η δράστις θα αποφυλακιστεί πολύ νωρίτερα. Δυστυχώς έτσι είναι το νομικό πλαίσιο».

Η ίδια πρόσθεσε ότι «αυτό που με τρομάζει ακόμη περισσότερο είναι εάν μέσα σε αυτά τα χρόνια θα κατανοήσει το κακό που έχει κάνει και αν θα μετανιώσει γι’ αυτό».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.