Επίθεση με βιτριόλι: Η λεπτομέρεια που ανέτρεψε το αρχικό σχέδιο της 35χρονης – ΒΙΝΤΕΟ

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, μίλησε για την κατάσταση της 34χρονης, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται για πέμπτη εβδομάδα. Ο Νίκος Αλεξανδρής αναφέρθηκε και στον 40χρονο τονίζοντας ότι “Η Ιωάννα δεν είχε δει ποτέ στη ζωή της τον 40χρονο”.

Ερωτηθείς για τους ισχυρισμούς της 35χρονης κατηγορούμενης ότι ίσως να υπήρχε άλλος λόγος για την επίθεση και όχι ο 40χρονος, ο κ. Αλεξανδρής δήλωσε “αυτό που ακούστηκε δεν προκύπτει από κάπου, από κάποιο στοιχείο της δικογραφίας ούτε από κάτι άλλο. Δεν το γνωρίζω πραγματικά, ας το δούμε αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο”,

“Από τη δικογραφία φαίνεται ποιοι ήταν πράγματι οι λόγοι της επίθεσης και δεν υποκρύπτεται κάποιο μυστήριο. Δεν νομίζω ότι πρόκειται να δούμε πολλές εκπλήξεις” τόνισε για τα κίνητρα της επίθεσης. Σημειώνεται ότι η δράστιδα άρχισε να κάνει τα πρώτα λάθη στον τηλεφωνικό θάλαμο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού 142.

Η επίθεση είχε σχεδιαστεί αρχικά για τις 19 Μαΐου, όμως ο ύπνος του ταξιτζή και η καθυστέρηση χάλασε το «τέλειο έγκλημα», αφού άλλαξε αναγκαστικά τα σχέδια της 35χρονης. Από αυτό το καρτοτηλέφωνο η 35χρονη πήρε τηλέφωνο στην εταιρεία ραδιοταξί για να διαμαρτυρηθεί επειδή δεν πάει το ταξί στο ραντεβού και από εκεί και μετά άρχισαν τα κρίσιμα λάθη που οδήγησαν τους αστυνομικούς στα ίχνη της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ