Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα κοιμάται και ξυπνάει με μία ειδική μάσκα

Συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά η Ιωάννα, θύμα της πρωτοφανούς επίθεσης με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο στην Καλλιθέα. Η Αννίτα Ναθαναήλ, μίλησε στην OΝ Time για την κατάσταση της Ιωάννας, τη μόνιμη μάσκα που φοράει, αλλά και τα ενδιαφέροντά τους.

“Είναι αισιόδοξη. Βλέπει φως στην άκρη του τούνελ. Κάνει υπομονή πολλή. Είναι δύσκολο. Είναι με μια μάσκα συνέχεια. Σαν να μη βλέπεις τον εαυτό σου πώς είσαι. Κοιμάται – ξυπνάει με τη μάσκα. Όλη μέρα τη φοράει. Είναι μια πλαστική σκληρή μάσκα για να της κρατάει το πρόσωπο και να σταθεροποιηθούν οι ιστοί. Ζει με τη μάσκα”, ανέφερε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Ερωτηθείσα για το τι λέει η Ιωάννα για τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι απάντησε: “Είναι πολύ ευτυχές το ότι η Ιωάννα αυτή τη στιγμή έχει βάλει όλο το focus στην ίαση. Δεν αναφέρεται ποτέ σε αυτήν. Δεν έχει καν θυμό. Δεν αναλώνει την ενέργειά της εκεί. Είναι τόσο σοβαρή η κατάστασή της και βλέπει και η ίδια ότι πρέπει να προχωρήσει και δεν αναλώνεται από την άλλη πλευρά, γιατί βλέπει μπροστά της έχει τρελή ανηφόρα. Δεν έχει πάει άλλωστε ακόμα αυτή η υπόθεση στα δικαστήρια. Βλέπεις η νομοθεσία είναι πολύ ελλιπής εδώ πέρα, δεν θα γίνει κανένα θαύμα. Δεν περιμένουμε να δούμε άσπρη μέρα. Ούτε καν δικαίωση. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει, ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη και δημιουργώντας θόρυβο γύρω από αυτή την κατάσταση, πρέπει κάτι να γίνει”.

“Η Ιωάννα κάνει καθημερινά σεμινάρια αυτοβελτίωσης και ήδη έχει μπει σε διαδικασία μέσω ενός προγράμματος για να δει τι θα κάνει στη συνέχεια. Δηλαδή κάνει διαδικτυακά μαθήματα καθημερινά και με τις ώρες”, συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι σύντομα θα ταξιδέψουν στο Παρίσι για να αξιολογηθεί η κατάσταση της Ιωάννας και να ξεκινήσει η ίαση της.

“Είμαστε σε ένα πολύ καλό στάδιο αυτή τη στιγμή και προσεχώς θα κάνουμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να αξιολογηθεί η κατάστασή της και επιτέλους να ξεκινήσει η ίασή της και να σταματήσουν οι περιορισμοί, που συμβαίνουν παντού λόγω κορονοϊού… Θα πάμε στο Παρίσι κάπου στις αρχές Μαρτίου. Δεν έχει κλείσει ακόμα το ραντεβού, αλλά είμαστε κοντά.”

Πηγή πληροφοριών: OΝ Time

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ