Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη έκανε αίτημα να εργαστεί στη φυλακή – Ποιος την επισκέφτηκε

Η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας δέχθηκε επισκεπτήριο από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος, σύμφωνα με τη διευθύντρια των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού κ. Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου.

“Δεν υπάρχει θέμα με άλλες συγκρατούμενές της ούτε ζήτησε να μεταφερθεί σε άλλο χώρο για να αισθάνεται πιο προστατευμένη. Άλλωστε ο θάλαμος καραντίνας όπου κρατείται είναι αισθητά πιο ευρύχωρος από τα κελιά και έχει δική του τουαλέτα”, δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Αφού ενημερώθηκε για τους κανονισμούς επισκεπτηρίου και των προμηθειών που μπορεί να λαμβάνει από την καντίνα, η 35χρονη ζήτησε να εργαστεί είτε στο καφενείο, είτε στη βιβλιοθήκη, αίτημα που αναμένεται να αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες από το Συμβούλιο Εργασίας.

“Εφόσον μπει σε αυτό το καθεστώς, έχει κάποιες υποχρεώσεις και δικαιώματα. Έδειξε ενδιαφέρον για εργασία. Με τα ημερομίσθια μειώνεται η ποινή της, όπως ισχύει για όλους τους έγκλειστους”, εξήγησε η διευθύντρια των φυλακών και ανέφερε ότι η κατηγορούμενη “έχει κάνει ακροάσεις με κοινωνική λειτουργό, αρχιφύλακα, επόπτη και εισαγγελέα”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ