Επίθεση με βιτριόλι: “Δεν έβλαψα κανέναν από τους δύο” – Η Ιωάννα για τον 40χρονο και την κατηγορουμένη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκλόνισε με την κατάθεσή της στο δικαστήριο για την αποτρόπαιη επίθεση με βιτριόλι που της εξαπέλυσε η δράστις, Εφη Κακαράντζουλα, πριν από έναν χρόνο στην Καλλιθέα.

Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα μίλησε και για τον 40χρονο με τον οποίο φέρεται να είχε αποκτήσει εμμονή η δράστις. Το θύμα της επίθεσης ξεκαθάρισε πως “δεν έχω δει ποτέ τον 40χρονο”.

Της Άννας Κανδύλη 

Επίθεση με βιτριόλι: Το αίτημα φιλίας και η επικοινωνία της Ιωάννας με την κατηγορουμένη

Ερωτηθείσα από τον πρόεδρο “είχατε ένα κοινό γνωστό, ανδρικού φύλου, για ποιον πρόκειται;”, η Ιωάννα μίλησε για το αίτημα φιλίας που της είχε κάνει ο 40χρονος το 2018, αλλά και για τα μηνύματα και την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την κατηγορουμένη.

“Τον Νοέμβριο του 2018 δέχτηκα αίτημα φιλίας από άγνωστο άνδρα, είχαμε κοινή φίλη την κατηγορούμενη και έκανα αποδεκτό το αίτημα… είναι ο Ν.Ο. Στη συνέχεια δέχτηκα μήνυμα από την κατηγορούμενη για αυτό το θέμα, μου ζήτησε να τον διαγράψω γιατί σχετίζεται με εκείνον, δεν ρώτησα λεπτομέρειες, της είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα από τη στιγμή που μου το ζητάς εσύ που είσαι γνωστή μου και τον διέγραψα” είπε η Ιωάννα.

δίκη βιτριόλι
Η δράστις της επίθεσης εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο δικαστήριο

Συνέχισε την κατάθεσή της, λέγοντας πως “μου ζήτησε να της στείλω το κινητό μου και να με καλέσει. Το έκανα, με πήρε, ήταν πολύ αναστατωμένη, έκλαιγε , της είπα να μην ανησυχεί, να μείνει ήσυχη μαζί μου, προσπάθησα να τη συμβουλεύσω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δείχνει την εντύπωση ότι στέλνει σε διάφορες κοπέλες μηνύματα, προσπάθησα να την καθησυχάσω και να την ηρεμήσω”.

“Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν τον έχω δει ποτέ, δεν τον ξέρω, δεν ξέρω αν είναι στη δικαστική αίθουσα, προσπάθησα να τη βοηθήσω σε βαθμό που μπορούσα και δεν έβλαψα κανέναν από τους δύο. Επικοινώνησαν και οι δύο με εμένα και εγώ προσπαθούσα ευγενικά να το διαχειριστώ”, κατέληξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ