Δολοφονικές επιθέσεις σε ταξί: Το προφίλ του δράστη και ο αυτόπτης μάρτυρας

Στα ίχνη του δράστη των δολοφονικών επιθέσεων σε οδηγούς ταξί που συνέβησαν πριν από πέντε χρόνια βρίσκεται η Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοσιογράφος παρουσίασε το προφίλ του δράστη, ο οποίος εμφανίζεται να είναι εύπορης οικογένειας και ενδεχομένως κάποιοι να τον καλύπτουν, και μίλησε με τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα, έναν οδηγό ταξί που επιβίωσε από τη δολοφονική επίθεση του μανιακού.

Το προφίλ του μανιακού δολοφόνου:

Είναι ηλικίας 26 με 30 ετών. Είναι λεπτός με μαύρα κοντά μαλλιά, έχει λευκό πρόσωπο, καστανά μάτια, απαλά χαρακτηριστικά και ύψος 1.70 με 1.80.

Η κούρσα του “θανάτου” με τον οδηγό ταξί

Η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε ένα βίντεο με την μαρτυρία του οδηγού ταξί που σώθηκε από την δολοφονική επίθεση του δράστη.

Ο οδηγός ταξί είχε δεχθεί τρεις σφαίρες στο κεφάλι και σώθηκε από θαύμα.

“Αγίους πρέπει να είχα εκείνη την ημέρα. Όταν πήρα τον δράστη μου μίλησε πρώτος και είπε καλησπέρα σας με καθαρή νεαρή ελληνική φωνή. Μου είπε αν ξέρω που είναι η οδός Μαυρομιχάλη στο Κεφαλάρι και φαινόταν ότι ήξερε την περιοχή. Είχε μια τσάντα μαύρη με λευκό λογότυπο και φορούσε μια μαύρη φόρμα και φούτερ. Δεν ήταν καλυμμένος με κουκούλα. Έδειξε το πρόσωπο του. Δεν πρόσεξα αν φορούσε γάντια, είχε παιδικό κούρεμα, ήταν μελαχρινός με κοντό μαλλί” είπε ο οδηγός ταξί στην Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε την κούρσα του “θανάτου” από το MEGA:

Δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία του οδηγού ταξί:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ