Επιδείνωση του καιρού

Επιδείνωση του καιρού 

 

Βροχές και καταιγίδες στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, πιθανότητα λίγων βροχών στη Θράκη και επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό με βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα. Τα φαινόμενα στα δυτικά θα είναι έντονα, ενώ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα αυξημένες. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 17 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, και από 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς μέχρι σχεδόν θυελλώδεις.

Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι, ενισχυόμενοι σταδιακά σε μέτριους και το βράδυ σε ισχυρούς. 

Νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ