Επιχειρηματίες έκαναν «κατάληψη» στα σκαλάκια της Πάτρας – Έβγαλαν τα παπούτσια τους στην Κρήτη

Σε συμβολικές διαμαρτυρίες προχώρησαν οι έμποροι, βιοτέχνες και επιχειρηματίες της εστίασης για τα κλειστά μαγαζιά τους, σε Πάτρα και Κρήτη, ζητώντας επειγόντως το άνοιγμα των καταστημάτων με μέτρα.

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ηρακλείου, διαμαρτυρόμενα για την τεράστια οικονομική ζημιά που έχει υποστεί ο κλάδος τους λόγω της πανδημίας τοποθέτησαν σε παράταξη δεκάδες άδεια ζευγάρια παπούτσια στην πλατεία Ελευθερίας, μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το ertnews.gr.

Επίσης, στην Πάτρα, επιχειρηματίες της εστίασης πραγματοποίησαν συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα σκαλάκια, με αίτημα να ανοίξουν ξανά τα καταστήματά τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η συγκέντρωση έγινε στα σκαλιά του Αγίου Νικολάου, όπου οι καταστηματάρχες διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας άνοιγμα επειγόντως των καταστημάτων τους με μέτρα.

Είναι αποφασισμένοι να τηρήσουν τα μέτρα που θα ορίσει η κυβέρνηση, Όπως σημειώνουν, καλύτερα να ανοίξει η εστίαση με μέτρα παρά αυτό που γίνεται κάθε μέρα όχι μόνο στην Πάτρα αλλά σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Οι φωτό: ertnews,gr, patrastimes.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ