Επεισοδιακή η δίκη για το θάνατο του Κατσούλη

Άναψαν τα αίματα για ακόμη μια φορά στην ακροαματική διαδικασία για τη υπόθεση θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς, Κώστα Κατσούλη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου, ενώ μετά από λίγες ημέρες άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Την ένταση πυροδότησε η συμπληρωματική κατάθεση που ζήτησε να δώσει η μητέρα ενός εκ των κατηγορουμένων. Συγκεκριμένα, η γυναίκα είχε προκαλέσει ήδη αντιδράσεις κατά  την πρώτη της κατάθεση όταν  είχε πει ότι θα έπρεπε να κάθονται και άλλα άτομα στο εδώλιο, αλλά “τη γλίτωσαν” γιατί είναι “γόνοι γνωστών οικογενειών”

Την Πέμπτη η ίδια γυναίκα κατέθεσε εκ νέου, κατονομάζοντας τρία άτομα και υποστηρίζοντας ότι συμμετείχαν στο επεισόδιο που κατέληξε στον σοβαρό τραυματισμό του άτυχου φιλάθλου. Η μάρτυρας συμπλήρωσε πως τα συγκεκριμένα ονόματα γνωστοποιήθηκαν από έναν προφυλακισμένο για την υπόθεση, ο οποίος τα κοινοποίησε σε συγκατηγορούμενους του.

Ο ίδιος, όταν ρωτήθηκε από το Δικαστήριο έκανε λόγο για “ψεύδη”, ωστόσο οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι που ρωτήθηκαν παραδέχτηκαν ότι ο προφυλακισμένος είχε προβεί σε αυτές τις δηλώσεις.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι στη δίκη είχαν προγραμματιστεί οι καταθέσεις των 8 γιατρών, ιατροδικαστών και τεχνικών συμβούλων της οικογένειας Κατσούλη,αλλά και των κατηγορουμένων που θα κληθούν να διαφωτίσουν το δικαστήριο για τα αίτια θανάτου του 46χρονου φιλάθλου.

 

Πηγή:cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Άναψαν τα αίματα στη δίκη για το θάνατο του Κατσούλη

Πρώτη πράξη της δίκης για την υπόθεση Κατσούλη – Οι πρώτες δηλώσεις

Νέα δεδομένα για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ