Επεισόδια στου Ρέντη: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 18χρονος για τον τραυματισμό του αστυνομικού

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη έλαβε από την ανακρίτρια ο 18χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

Εναντίον του συλληφθέντα που φέρεται να ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου για την αθλητική βία.

Ο 18χρονος κατηγορείται για ηθική αυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών,για έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για τον άνθρωπο, διατάραξη οικιακής ειρήνης και για κατοχή βεγγαλικών. Να σημειωθεί ότι όλες οι πράξεις είναι με την επιβαρυντική περίσταση που προβλέπεται στον αθλητικό νόμο.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της μεταγωγής στα δικαστήρια

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης και για άλλα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση του αιματηρού τραυματισμού του αστυνομικού ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Νίκαιας.

Ο 18χρονος στην αρχική του κατάθεση στους αστυνομικούς φέρεται να είχε υποστηρίξει ότι τη τη ναυτική φωτοβολίδα του την είχε δώσει κάποιος από τους οργανωμένους οπαδούς προκειμένου όταν βγουν από το γήπεδο να πραγματοποιήσουν επίθεση εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ