Επεισόδια στου Ρέντη: «Οι γονείς έφυγαν αλαφιασμένοι μέσα στη βροχή» – Σε σοκ οι γείτονες του αστυνομικού στην Θεσσαλονίκη

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι της συνοικίας στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Χθες το βράδυ, όπως μετέδωσε το enikos.gr, η μητέρα του μεταφέρθηκε με υπηρεσιακό όχημα από την Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στο πλευρό του γιου της.

Γνωστή της οικογένειας του 31χρονου αστυνομικού περιέγραψε τα όσα συνέβησαν, όταν οι γονείς πληροφορήθηκαν τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού τους.

«Χθες το βράδυ οι γονείς φύγανε αλαφιασμένοι μέσα στη βροχή. Η μητέρα ήταν πολύ ταραγμένη. Τρία χρόνια που την ξέρω πρώτη φορά την είδα έτσι» ανέφερε η γειτόνισσα στην ιστοσελίδα thesstoday.gr.

Η ίδια έκανε λόγο για «ένα εξαιρετικό παιδί, ήσυχο και καλό. Και αυτός και οι γονείς του. Από το πρωί όλοι στη γειτονιά δεν μπορούμε να συνέλθουμε. Παιδί σαν τα κρύα τα νερά…». «Έχουμε σοκαριστεί με αυτό το κακό που συνέβη. Τον βλέπαμε όταν έρχονταν με άδεια να δει τους γονείς του στο πατρικό του» πρόσθεσε.

Ο 31χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται σε καταστολή και μηχανικό αερισμό στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας και δίνει σκληρή μάχη για την ζωή του. Ύστερα από τον βαρύτατο τραυματισμό του, υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις. «Ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση» επισημαίνεται στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ