Επεισόδια στου Ρέντη: Ο ανατριχιαστικός αποχαιρετισμός των συναδέλφων του 31χρονου αστυνομικού στο νεκροτομείο

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχτηκαν στο νεκροτομείο όπου βρισκόταν η σορός του αδικοχαμένου 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος πρόκειται να κηδευτεί σήμερα (29/12) στη Θεσσαλονίκη.

Ο καθηγητής Γιώργος Λυράκος που εργάζεται ως ψυχολόγος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου ο 31χρονος αστυνομικός Γ. Λυγγερίδης, έδωσε την τελευταία μάχη της ζωής του, αποκάλυψε τον συγκλονιστικό αποχαιρετισμό των συναδέλφων του στο νεκροτομείο, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του.

«Όλα τα παιδιά μπήκαν στο νεκροτομείο, ένας-ένας τον αγκάλιασαν και στη συνέχεια έκαναν έναν κύκλο και έψαλαν τον εθνικό ύμνο. Για εμάς ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή, ήταν ένα θρήνος, ένα “ζήτω” στη ζωή και ένα “αθάνατος” για το παλληκάρι. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αδελφοσύνη και φιλία. Είδα τον πόνο, την θλίψη και ήταν συγκλονιστικός ειδικά ο αποχαιρετισμός τους. Όταν ένας άνθρωπος φεύγει με τέτοιες συνθήκες είναι πολύ δύσκολο, ειδικά για τους γονείς, γιατί έφυγε με τρόπο που δεν ορίζει η φύση».

Σύμφωνα με τον ίδιο «οι συνάδελφοί του είχαν γίνει παιδιά για τους γονείς του Γιώργου. Όποιος δεν είχε βάρδια από τη διμοιρία του, ήταν στο νοσοκομείο».

Η στιγμή που ανακοινώνεται ο θάνατος του 31χρονου αστυνομικού στους συναδέλφους του – «Ήρωας και αθάνατος»

Συγκλονίζει το ηχητικό ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας και στο οποίο καταγράφεται η ανακοίνωση, μέσω ασυρμάτου, του θανάτου του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, στους συναδέλφους του.

Τον θάνατό του ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, στην οποία υπηρετούσε ο 31χρονος. «Η σημερινή είναι η πιο δύσκολη μέρα για την Υπηρεσία μας γιατί δεν είναι πια μαζί μας ένα από την οικογένειά μας, ο Γιώργος» ακούγεται να λέει στον ασύρματο.

«Ελπίζω, για όλους, να είμαστε τόσο γενναίοι όσο ήταν ο Γιώργος και η μεγάλη μάχη που έδωσε όλες αυτές τις μέρες. Όλες μας οι ενέργειες πρέπει πλέον να τιμούν τον συνάδελφό μας και να αποδίδουν τον απαραίτητο σεβασμό στη μνήμη του. Είναι σίγουρο ότι ο Γιώργος μάς προσέχει από εκεί που είναι και είναι σίγουρο γιατί αποτελούμε μέρος της οικογένειάς του», συνέχισε.

Κλείνοντας το μήνυμά του, αναφώνησε: «Ήρωας και αθάνατος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ