Επανασύνδεση του ρεύματος σε 67 πολίτες

Επανασύνδεση του ρεύματος σε 67 πολίτες

Μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η επανασύνδεση του ρεύματος σε 67 πολίτες που απευθύνθηκαν στο δήμο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την τοποθέτηση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο ίδιος απαντώντας στην κριτική της μείζονος αντιπολίτευσης και των υπόλοιπων παρατάξεων για τον εορταστικό στολισμό της πόλης, είπε ότι ο δήμος δεν έχει λεφτά για τον εορταστικό στολισμό και ανέφερε «αυτή είναι η Θεσσαλονίκη, δεν μπορεί ο δήμος να κάνει πολλά».

Ο δήμαρχος εισηγήθηκε και το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε – κατά πλειοψηφία – την πιλοτική λειτουργία υπαίθριας αγοράς τύπου «γιουσουρούμ», την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου σε περιοχή κοντά στην οδό Νικηφόρου Ουρανού από τις 11 το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου.

Η άδεια που παραχώρησε το δημοτικό συμβούλιο απευθύνεται σε μικροπωλητές, οι οποίοι ανέλαβαν τη δέσμευση να παραδώσουν το χώρο καθαρό. Ο κ. Μπουτάρης πρότεινε η αγορά να ξεκινήσει να λειτουργεί, έως ότου τεθεί το θέμα στην Επιτροπή Διαβούλευσης, η οποία θα εξετάσει αναλυτικά όλα τα ζητήματα και θα αποφασίσει τη θεσμοθέτηση ή μη του παζαριού.

 

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.