ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Έτσι οργανώθηκαν τα επεισόδια από ακροδεξιούς

Οργανωμένο σχέδιο φαίνεται πως υπήρχε πίσω από τα επεισόδια που ξέσπασαν στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Αυτό προκύπτει από το κάλεσμα της ακροδεξιάς ομάδας “Ιερό Τάγμα” για τις 8 το πρωί της Τετάρτης στο δημαρχείο του Ευόσμου και τα σχόλια που ακολούθησαν σε λογαριασμούς στα social media.

Στο κάλεσμα, αναφερόταν πως «Έλληνες εθνικιστές στέκονται στο πλευρό των μαθητών του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης που αντιστέκονται κατά του μαρξισμού και του ανθελληνισμού στο σχολείο τους».

ΕΠΑΛ

Μερικές από τις αναρτήσεις της συγκεκριμένης ακροδεξιάς ομάδας

Τα επεισόδια που προκλήθηκαν στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης το πρωί της Τετάρτης, είναι σαφές ότι είχαν προετοιμαστεί από το βράδυ της Τρίτης κι αυτό είναι εμφανές από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση-κάλεσμα του λογαριασμού “Ιερό Τάγμα”.

“Παιδιά καλύτερα ελάτε στο ΕΠΑΛ γιατί θα έρθουν πάλι τα κουμμούνια” γράφει κάποιος.

“Στο ΕΠΑΛ θα πάνε τα παιδιά που τα οργανώνουν από τον Εύοσμο απλά θεώρησαν ότι είναι ένα καλό σημείο συνάντησης για ασφάλεια ώστε να πάμε όλοι μαζί  στο ΕΠΑΛ μην την πέσουν σε άτομα που κυκλοφορούν μόνοι” απαντά το “Ιερό Τάγμα”.

“Καλύτερα να είστε 8 στο σχολείο μας και όχι 8 στον Εύοσμο, θα πέσει λογικά πολύ ξυλίκι, οπότε ελάτε νωρίς θα χρειαστούμε λογικά βοήθεια”, γράφει ένας άλλος.

Μάλιστα, όταν κάποιος ρωτά αν μπορούν να στείλουν άτομα για να “δουν τις κινήσεις των άλλων”, το “Ιερό Τάγμα” απαντά “μην ανησυχείς φίλε μου, ξέρουμε και τους παρακολουθούμε..”

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ