Εντοπίστηκε στο Διβάρι Πύλου το 2χρονο αγόρι για το οποίο είχε δηλωθεί αρπαγή από τον πατέρα του

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 2χρονου αγοριού, για το οποίο είχε δηλωθεί ότι έπεσε θύμα αρπαγής από τον πατέρα του.

Όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, το παιδί εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε προχωρήσει στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas κατόπιν εισαγγελικής εντολής στις 5/10/2023.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εύχεται στο αγοράκι «να έχει υγιή και όμορφη πορεία στην ζωή του, όπως αξίζει σε κάθε παιδί και θα είμαστε δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί».

Εντοπίστηκε στην Πύλο

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα tharrosnews.gr, αστυνομικοί εντόπισαν τον πατέρα και τον 2χρονο γιο του στην παραλία του Διβαριού στην Πύλο, το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο 40χρονος πατέρας συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί την Παρασκευή. Το παιδί είναι καλά στην υγεία του και παραδόθηκε στη μητέρα του.

Η εξαφάνιση του παιδιού δηλώθηκε στις 26 Αυγούστου από την Αθήνα και στις 5 Οκτωβρίου με εισαγγελική εντολή εκδόθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» Amber Alert για γονική αρπαγή του δύο ετών αγοριού.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα, καθώς ο πατέρας είχε καταγωγή από χωριό της Πυλίας, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τους αστυνομικούς στη Μεσσηνία, ενώ έγινε έρευνα στο σπίτι του και αναζητήσεις για το αυτοκίνητό του. Τελικά, το μεσημέρι της Τρίτης οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο στο Διβάρι και τον πατέρα με το γιο να κάνουν βόλτα στην παραλία.

Πάντως, ο 40χρονος πατέρας είχε αναρτήσει απάντησή του στη σελίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού», όπου εξηγούσε τους λόγους που οδηγήθηκε στην πράξη του, τονίζοντας ότι είχε ζητήσει βοήθεια, αλλά κανείς δεν ανταποκρίθηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ