Ενθουσιάστηκαν οι Γερμανοί με την Κρήτη

Ενθουσιάστηκαν οι Γερμανοί με την Κρήτη

 

Ενθουσιασμένοι με την Κρήτη και τους ανθρώπους της δηλώνουν τα μέλη της Dransdorfer company, μίας από τις πιο γνωστές καρναβαλικές ομάδες της Γερμανίας, που ήρθε και φέτος από τη Βόνη στη Μεσαρά, προκειμένου να πάρει μέρος, για δεύτερη χρονιά, στο Καρναβάλι της Πόμπιας. Στη συνέχεια, η ομάδα παρέμεινε για διακοπές, προκειμένου τα μέλη της να δουν και να θαυμάσουν από κοντά τις ομορφιές της νότιας Κρήτης.

Με αφορμή την παραμονή της στην περιοχή της Μεσαράς, η γερμανική καρναβαλική ομάδα πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο δημαρχείο Φαιστού συνοδευόμενη από τον πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόμπιας.

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Φαιστού την ομάδα υποδέχθηκε η δήμαρχος, Μαρία Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη, η οποία επισήμανε τις καλές σχέσεις που έχει αναπτύξει η ομάδα με τους κατοίκους της Μεσαράς και ιδιαίτερα με τους ανθρώπους από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πόμπιας.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της Dransdorfer company ανέφερε ότι όλοι στην ομάδα αγαπούν την Κρήτη και τους ανθρώπους της και δεν θα μπορούσαν να μη δώσουν το «παρών» στις εκδηλώσεις.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, Γιώργος Φουστανάκης, τόνισε ότι με την επίσκεψη αυτή επιβεβαιώθηκαν οι πολύ καλές και φιλικές σχέσεις που έχει αναπτύξει η Dransdorfer company με την Κρήτη και με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πόμπιας, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου. 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ