Ένταση μεταξύ διευθυντή και μαθητών σε λύκειο της Ναυπάκτου για την πενθήμερη εκδρομή – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε σήμερα στο 1ο ΓΕΛ Ναυπάκτου, καθώς στον αέρα φαίνεται ότι βρίσκεται η προγραμματισμένη εκδρομή των μαθητών της Γ’ Λυκείου. Αιτία είναι η διαφωνία των μαθητών προς την επιλογή των συνοδών καθηγητών της εκδρομής.

Ο σύλλογος καθηγητών του σχολείου αποφάσισε παρουσία εκπροσώπων των μαθητών, του προϊσταμένου εκπαίδευσης και των γονέων, τη συνοδεία 5 καθηγητών στην εκδρομή. Από την πλευρά τους οι μαθητές επιμένουν στον καθορισμό άλλων καθηγητών που θα τα συνοδεύσουν στην εκδρομή τους.

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Μπαρμπόπουλος, αναφέρει ότι αυτό μπορεί να γίνει εφικτό μόνο αν ακυρωθεί η εν’λόγω εκδρομή και επανασχεδιαστεί νέα.

Ωστόσο δεν έχει γίνει σαφές από την πλευρά του διευθυντή της σχολικής μονάδας αν μπορεί στα πλαίσια της ήδη ληφθείσας απόφασης για τη διεξαγωγή της εκδρομής,μπορεί να συγκληθεί εκ νέου το συμβούλιο των καθηγητών ώστε να ακυρώσει την αρχική απόφαση για τους 5 καθηγητές που θα συνοδεύσουν τους μαθητές, με άλλους που επιθυμούν οι μαθητές, προκειμένου να υπάρξει εκτόνωση στο πρόβλημα.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: nafpaktianews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ