«Ενός λεπτού φωνή» για την Κύπρο

«Ενός λεπτού φωνή» για την Κύπρο

 

«Ενός Λεπτού Φωνή», ονομάζεται η σημαντική πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, όπου 60 Έλληνες από τον χώρο του πολιτισμού, της παιδείας και γενικότερα του πνεύματος, στέλνουν μήνυμα στήριξης στους Κύπριους πολίτες, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο νησί.

Λόγω της ιδιαίτερης σχέσης του Μιχάλη Κακογιάννη με την Κύπρο, το ίδρυμα κάλεσε τους φίλους και συνεργάτες του να πάρουν μέρος σε ιδιαίτερη δράση, σύμφωνα με την οποία θα μαγνητοσκοπήσουν το μήνυμά τους, ώστε να φτάσει και μέσω του διαδικτύου η φωνή συμπαράστασης στους Κυπρίους στα πέρατα του κόσμου.

Έτσι το ΙΜΚ έχει προγραμματίσει για σήμερα Πέμπτη και για αύριο Παρασκευή τη μαγνητοσκόπηση αυτών των μονόλεπτων μηνυμάτων που τις επόμενες ημέρες θα ανέβουν στο διαδίκτυο.

Μεταξύ των ανθρώπων που μιλούν για την Κύπρο είναι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θ. Πελεγρίνης, ο πρύτανης της ΑΣΚΤ Γιώργος Χαρβαλιάς, ο Κώστας Καζάκος, η Εύα Κοταμανίδου, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Λάκης Λαζόπουλος ο Άγγελος Αντωνόπουλος, η Σοφία Φιλιππίδου, η Ελένη Ζιώγα, ο Διονύσης Τσακνής, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο Κώστας Βαρώτσος η Άννα Φιλίνη, ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Νότης Μαυρουδής, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Ανδρέας Στάικος, η Ροδάνθη Σεντούκα, ο Γιώργος Κακουλίδης, ο Κώστας Λαμπρόπουλος, ο Σταύρος Τσακίρης, και ο Μανώλης Μητσιάς.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ