Φωτιά στην Κορινθία: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κατακάλι Κορινθίας.

Σύμφωνα με το Π.Σ., η πυρκαγιά καίει σε ένα ρέμα στην περιοχή Βλασαίικα, δεν απειλείται κάποια κατοικημένη περιοχή με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να έχουν ενισχυθεί, ενώ με εντολή του Αρχηγού του Σώματος, Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη μεταβαίνει στην περιοχή κλιμάκιο της ΔΑΕΕ για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Επί της παρούσης στο σημείο επιχειρούν 42 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 21 οχήματα, ενώ συνδράμουν και εναέρια μέσα και συγκεκριμένα τέσσερα αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

Δείτε το tweet της Πυροσβεστικής:

Νωρίτερα αναγνώστης του enikos.gr, μας έστειλε βίντεο από το πύρινο μέτωπο που έκαιγε μέσα σε δάσος με πεύκα, όπως φαινόταν και στις εικόνες.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ