Ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο στη Βάρης-Κορωπίου – Το αυτοκίνητο προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία συνέβη λίγο μετά τις 12:20 το μεσημέρι της Πέμπτης (13/3) στη διασταύρωση της Λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου με την Αγία Μαρίνα στο Κορωπί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του irafina.gr, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο προσέκρουσε στο κράσπεδο και στις προστατευτικές μπάρες.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο οδηγός βρέθηκε εκτός του οχήματος. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ λίγο πριν από τις 12:45 έφτασε και ασθενοφόρο για να παραλάβει και να μεταφέρει τον τραυματία σε νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Λόγω του τροχαίου στο σημείο επικράτησε μποτιλιάρισμα.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google