Ένας… Φειδιππίδης του έρωτα

Ένας… Φειδιππίδης του έρωτα

 

Οι καρδιακοί παλμοί του δρομέα μεγάλων αποστάσεων “χτυπούσαν κόκκινο” μετά σχεδόν 3 ώρες υπερπροσπάθειας και τα λόγια του έβγαιναν σχεδόν συλλαβιστά, ανάμεσα σε γρήγορες κοφτές αναπνοές. “Είμαστε έξι χρόνια μαζί, σ΄ αγαπώ και μ΄ αγαπάς. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;”, είπε λαχανιασμένος, γονατιστός μπροστά στη νεαρή εθελόντρια, η οποία σαστισμένη προσπαθούσε να αντιληφθεί τι συνέβαινε. Φόρεσε το δαχτυλίδι στον παράμεσο και πριν προλάβει να απαντήσει είδε τον φίλο της να σηκώνεται πάλι όρθιος και να συνεχίζει τον αγώνα. “Θα μου απαντήσεις στον τερματισμό”…

Το love story εκτυλίχτηκε στο 25ο χιλιόμετρο του δρόμου αντοχής 30 χιλιομέτρων, Alonnissos Challenge 2013, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο όμορφο νησί των Σποράδων με φόντο το γαλαζοπράσινο του Αιγαίου.

Ο 32χρονος λιμενοφύλακας Παναγιώτης Σίννης, που υπηρετεί στην Αλόννησο, επινόησε αυτόν τον πρωτότυπο και συμβολικό τρόπο για να κάνει πρόταση γάμου στην 26χρονη Άννα Δομενικιώτη, με την οποία διατηρεί δεσμό τα τελευταία χρόνια 6 χρόνια.  Η ζωή είναι ένας αγώνας αντοχής, σκέφτηκε, και έστησε το σκηνικό με την ευκαιρεία του Alonissos Challenge.

 

Πηγή: Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ