Ένας από τους κορυφαίους σεφ στις ΗΠΑ με καταγωγή από Κρήτη και Καλαμάτα

Ο Μιχάλης Ψιλάκης έχει αποκτήσει πολλές από τις υψηλότερες τιμές στον κόσμο της γαστρονομίας. Το 2008 τιμήθηκε με το βραβείο Food & Wine’s Best New Chef and Bon Appetit’s Chef of the Year, ήταν υποψήφιος για A-List Chef από την Bravo TV ενώ το πολυτελές ελληνικό εστιατόριό του που ονομάζεται «Anthos» ήταν υποψήφιο για το βραβείο James Beard Award στην κατηγορία «καλύτερο νέο εστιατόριο». Ήταν επίσης Chef της χρονιάς από το περιοδικό Esquire ενώ το εστιατόριο του βραβεύτηκε με ένα αστέρι Michelin και καταχωρήθηκε τρίτο στη λίστα των 10 καλύτερων νέων εστιατορίων από το The New York Times…

 

Διαβάστε περισσότερα στο ellines.com

Δείτε επίσης:

2 ελληνικές παραλίες στις 10 πιο όμορφες ροζ παραλίες στον κόσμο

Τα ελληνικά νησιά στους 9 καλύτερους προορισμούς για μοναχικά ταξίδια

Οι 2 Έλληνες ερευνητές που θα βραβεύσει ο Μπάρακ Ομπάμα

Ελληνίδα πίσω από την ανάπτυξη βιοδιασπώμενων ρομπότ

Ένα ελληνικό νησί στις πιο ρομαντικές αποδράσεις στον κόσμο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ