“Εμβολιάστηκες; Βεβαίως…” – Η πρωτότυπη ΦΩΤΟ από τον Μητροπολίτη Ιγνάτιο με τον σκύλο του

Πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, Ιγνάτιος προκειμένου να προτρέψει τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού. Φωτογραφήθηκε με τον αγαπημένο σκύλο του, ο οποίος εμφανίζεται να τον ρωτά “εμβολιάστηκες;” και ο Μητροπολίτης να απαντά “βεβαίως”.

Μέσω της συγκεκριμένης φωτογραφίας ουσιαστικά ο κ. Ιγνάτιος επιθυμεί να ισχυροποιήσει το μήνυμα της τοπικής Εκκλησίας υπέρ των εμβολιασμών σε μια περίοδο που το εμβολιαστικό πρόγραμμα “Ελευθερία” παρουσιάζει κάμψη στον νομό Μαγνησίας, όπως επισημαίνει η εφημερίδα “Ταχυδρόμος”, ενώ την ίδια στιγμή η μετάλλαξη “Δέλτα” έχει βάλει… πόδι τοπικά με τέσσερα μεταλλαγμένα κρούσματα.

Σημειώνεται ότι ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού είναι από τους πρώτους που τάχθηκαν υπέρ του εμβολιασμού και έχει εμβολιαστεί ο ίδιος.

Συμμεριζόμενος ωστόσο την ανησυχία των ειδικών αλλά και την έκκληση της κυβέρνησης προς την Ιεραρχία να συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία να πειστούν οι πολίτες να άρουν τις επιφυλάξεις τους και να εμβολιαστούν, παρεμβαίνει τακτικά, είτε μέσω των κηρυγμάτων του την Κυριακή, είτε μέσω οπτικοακουστικών μηνυμάτων στο YouTube, είτε τώρα μέσω αυτής της φωτογραφίας για να καλέσει τους πιστούς να “τσιμπηθούν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ