Έμαθε ότι έχει καρκίνο, του ζήτησε να χωρίσουν κι εκείνος της έκανε πρόταση γάμου

Ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο και εκείνος… της έκανε πρόταση γάμου. Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής καρκινοπαθούς. 

Η Μαντώ είναι μία πανέμορφη γυναίκα η οποία πριν από λίγα χρόνια ήταν ανέμελη, ονειρευόταν τον δικό της πρίγκιπα του παραμυθιού και απολάμβανε κάθε λεπτό της ζωής.

Κάποια στιγμή ο έρωτας της χτυπά την πόρτα, εκείνη ανοίγει και υποδέχεται στην καρδιά της τον Χάρη. Τα δύο παιδιά ερωτεύονται με πάθος, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Όμως, ξαφνικά το σκηνικό ευτυχίας αλλάζει και το φως γίνεται σκοτάδι. Η Μαντώ κάνει μια εξέταση και ακολουθεί η διάγνωση.  Καρκίνος στο στήθος. Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Όλα καταρρέουν, σαν χάρτινος πύργος.

Η Μαντώ, όπως λέει στο grtimes.gr, μετά το αρχικό σοκ προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα στη ζωή της και αποφασίζει να ζητήσει από τον Χάρη να χωρίσουν. Όμως ο Χάρης στέκεται βράχος. Και επιλέγει όχι απλά να μην χωρίσουν, αλλά της κάνει πρόταση γάμου. Της ζητά να ενώσουν τις ζωές τους, να παντρευτούν. Μένει μαζί της. Την στηρίζει σε μία δύσκολη και επίπονη περίοδο με χημειοθεραπείες, άγχος, στενοχώρια αλλά με εκείνον πάντα να της κρατά το χέρι και να της δίνει κουράγιο..

Σήμερα ζουν ευτυχισμένοι και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Χάρης είναι εκείνος που κάθε μέρα λέει «ευχαριστώ» στη ζωή, επειδή του χάρισε «την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου», ενώ σημειώνει ότι «μέσα από αυτή τη δοκιμασία της συζύγου του, έγινε ο ίδιος καλύτερος άνθρωπος…».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ