Ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί στην συνεργασία με τα πανεπιστήμια

Η ΝΟBACCO, η πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα, έχει υλοποιήσει ένα στόχο που τον συζητάμε εδώ και χρόνια σε αυτή την χώρα.

Η NOBACCO στηρίζει έμπρακτα την Επιστημονική έρευνα  και συνεργάζεται με την Επιστημονική Κοινότητα έχοντας υποστηρίξει τόσο στον τομέα της τεχνογνωσίας αλλά και οικονομικά, την πραγματοποίηση 5 τουλάχιστον μελετών για το ηλεκτρονικό τσιγάρο μέχρι σήμερα σε ελληνικά Πανεπιστήμια αλλά και νοσοκομεία.

Το 2014 η Nobacco ξεκίνησε μία νέα επιστημονική συνεργασία με το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, με στόχο τη ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές. 

Η συνεργασία αυτή με την ονομασία «Aquarius Project» θεωρείται πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς κάνει πράξη τη διεθνή πρακτική που θέλει τον ιδιωτικό τομέα να συνεργάζεται με την ακαδημαϊκή και την ερευνητική κοινότητα για την σύνδεση της παραγωγής με την γνώση και την καινοτομία. Σε μία περίοδο όπου η Ελλάδα έχει ως πρωταρχική ανάγκη την ενίσχυση της παραγωγικής της δομής με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες με διεθνή ζήτηση, η ΝΟBACCO, επένδυσε στις δυνατότητες της ελληνικής ερευνητικής υποδομής.        

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ