Έλενα Πολυχρονοπούλου: Φύλλο και φτερό το διαμέρισμα της κοκαΐνης – ΦΩΤΟ

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από το διαμέρισμα στο Παγκράτι, όπου συνελήφθη η Έλενα Πολυχρονοπούλου, πρώην παίκτρια του ριάλιτι «Power of Love»,
φέρνει στο φως η Realnews.

Του Παναγιώτη Σουρέλη

Πρόκειται για φωτογραφίες που ελήφθησαν αμέσως μετά την έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι για να πραγματοποιήσουν έρευνα για ναρκωτικά. Λίγες ώρες νωρίτερα, είχαν περάσει χειροπέδες στον σύντροφό της Δημήτρη Ρεγγινίδη, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να μεταφέρει κοκαΐνη, συνολικού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων, μέσα σε βαλίτσα.
Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι όπου συγκατοικούσε το ζευγάρι, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες.
Έψαξαν κάθε πιθανή και απίθανη κρυψώνα για να εντοπίσουν ναρκωτικές ουσίες. Στην κουζίνα άνοιξαν ένα προς ένα τα ντουλάπια, ενώ έλεγξαν ακόμη και τις κούτες με το χριστουγεννιάτικο δέντρο και την ηλεκτρική σκούπα.

Έλενα Πολυχρονοπούλου κοκαϊνη

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τη στιγμή της εφόδου, η 29χρονη απέρριψε εντός της τουαλέτας του σπιτιού άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, κάτι που εκείνη αρνείται.
Οι αστυνομικοί για να μπουν στο σπίτι χρησιμοποίησαν το κλειδί που κατείχε ο 32χρονος κατά τη σύλληψή του. Άνοιξαν τα ντουλάπια με τις οδοντόκρεμες και τα ξυριστικά, ενώ άδειασαν τον κάδο με τα άπλυτα ρούχα αναζητώντας στοιχεία. Εξονυχιστικά έψαξαν και το υπνοδωμάτιο του ζευγαριού. Έβγαλαν
από τις ντουλάπες όλα τα ρούχα και έψαξαν ακόμα και στις τσέπες τους.
Τελικά, μετά την εξονυχιστική έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν στο διαμέρισμα μια νάιλον συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη βάρους 10 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας δυνατότητας ζύγισης από 1 έως 200 γραμμάρια, αλλά και το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ.
Η έφοδος των αστυνομικών αιφνιδίασε την 29χρονη, όπως μαρτυρούν το πλαστικό ποτήρι με τον μισοτελειωμένο καφέ και η σακούλα με τα ρούχα που βρισκόταν πάνω στο τραπέζι και την είχε φέρει το ξανθό μοντέλο λίγη ώρα πριν.

Οι αστυνομικοί έκαναν άνω κάτω το σαλόνι, στους τοίχους του οποίου είναι κρεμασμένα τα κάδρα με τις φωτογραφίες του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, καθώς μετά την προφυλάκισή τους φαίνεται ότι η σχέση τους περνά μεγάλη κρίση.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληροτο δημοσίευμα της Realnews

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ