Έλενα Ακρίτα: Καταθέτει μήνυση για fake news σχετικά με την υιοθεσία του γιου της

Η Έλενα Ακρίτα και ο γιος της Παύλος Αρζόγλου απαντούν με μήνυση σε συκοφαντικά δημοσιεύματα που αφορούν στην οικογένειά τους.

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Έλενα Ακρίτα αναφορικά με δημοσιεύματα που αφορούν στην υιοθεσία του γιου της Παύλου.

Σε ανάρτηση που έκανε η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρει: “Αύριο κατατίθεται στην Εισαγγελία η μήνυση από τον γιο μου και εμένα κατά αυτών που προέβησαν στη σωρεία των ποινικών αδικημάτων σε σχέση με την υιοθεσία του ενήλικου πλέον παιδιού μου”.

Στην ίδια ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα αποκαλύπτει τα ονόματα των χρηστών στο Facebook και υποστηρίζει: “Οι χρήστες αυτοί προέβησαν σε άθλια και συκοφαντικά σχόλια με υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μου χωρίς στοιχειωδώς να ζητήσουν από τον/την διαχειριστή-της σελίδας να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για τους ψευδείς ισχυρισμούς του/της. Οι μηνύσεις σε άτομα που υπογράφουν με το ονοματεπώνυμο τους θα αποσταλούν απευθείας στους κατόχους των λογαριασμών χωρίς την συνδρομή της ΔΗΕ. Θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα που μας δίνει ο νόμος, ώστε να μην μείνει ατιμώρητος κανένας ανήθικος υβριστής και κανένας αισχρός συκοφάντης”.

Έλενα Ακρίτα: Η ανάρτησή της στο facebook

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ