Έλενα Ακρίτα: Απορρίφθηκε η αγωγή του Χρήστου Μαρκογιαννάκη εναντίον της – «Αισθάνομαι δικαιωμένη»

Η Έλενα Ακρίτα γνωστοποίησε ότι η αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον της ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης για όσα είχε γράψει σχετικά με την υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Χανίων. «Αισθάνομαι δικαιωμένη και χαρούμενη», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και συγγραφέας έγραψε στο Facebook:

«Κι εκεί που λες κουράστηκα, δεν πάει άλλο, έρχεται η σπάνια στιγμή που ο δημοσιογραφικός αγώνας δικαιώνεται και η αλήθεια λάμπει. Στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, το Πρωτοδικείο Χανίων απέρριψε την αγωγή 500.000 που είχε κάνει εναντίον μου ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Αισθάνομαι δικαιωμένη και χαρούμενη.

Ευχαριστώ ταπεινά τους γονείς του Βαγγέλη, κ. Ανδρέα Γιακουμάκη και κ. Μαρία Φρονιμάκη για τις ένορκες βεβαιώσεις τις οποίες αυτοβούλως έδωσαν χωρίς να τους το έχω ζητήσει, για να μην τους ταράξω περισσότερο. Ευχαριστώ θερμά την Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου που από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα στάθηκε στο πλευρό της αλήθειας και με την δική της ένορκη βεβαίωση στήριξε τον κοινό μας αγώνα για την Ελευθεροτυπία και την τήρηση της Δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Ευγνώμων.
Υ. Γ. Επειδή η είδηση θα θαφτεί από τα πετσωμένα, θερμή παράκληση για Κοινοποιήσεις».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ