Ελεύθερος με εγγύηση ο 48χρονος «Τάκης ο Αλβανός» που συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος»

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 48χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», λόγω εντάλματος που εκκρεμούσε σε βάρος του, από το 2021, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα που είναι γνωστός ως «Τάκης ο Αλβανός» και θεωρείται πρωτοπαλίκαρο του Αλβανού κακοποιού Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Δομοκού.

Ο 48χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συνοριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 48χρονου εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 48χρονος κατηγορείται ότι το 2014 είχε βάλει είχε βάλει βόμβα σε αυτοκίνητο smart, που κινείτο στην Αττική Οδό. Από την έκρηξη της βόμβας σκοτώθηκε ένας 35χρονος συμπατριώτης του. Επίσης, φέρεται να εμπλέκεται και με μία ένοπλη επίθεση που είχε γίνει σε μπαρ στη Γλυφάδα, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό και τρεις τραυματίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ