Ελεύθερος αφέθηκε ο κατηγορούμενος για βιασμό 19χρονης στην Ρόδο

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε την Παρασκευή μετά την απολογία του ο 22χρονος αλλοδαπός πακιστανικής καταγωγής που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης από τη Νορβηγία.

Ο αλλοδαπός απολογούμενος συνοδευόμενος από το συνήγορό του κ. Δήμο Μουτάφη, όχι μόνο αρνήθηκε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την 19χρονη παρά τη θέλησή της, αλλά απέδειξε με στοιχεία ότι εκείνη ήταν που του «όρμηξε»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος από το Πακιστάν προσκόμισε στην ανακρίτρια φωτογραφία που τους είχαν βγάλει προτού μεταβούν στην παραλία όπου είχαν ερωτική επαφή και ενώ βρίσκονταν ακόμη μέσα στο μπαρ που συνδιασκέδαζαν.

Εκεί φαίνεται η 19χρονη Νορβηγίδα να έχει ανέβει επάνω στον αλλοδαπό και να τον φιλάει, κίνηση που όπως είπε ο αλλοδαπός, δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την δική της πρωτοβουλία, και από την οποία αποδεικνύεται πως ούτε και μεθυσμένη, όπως ισχυρίζεται, ήταν αφού ήταν σε θέση να προβεί σε τόσο έντονες κινήσεις όπως το να ανέβει επάνω του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις πολύ έντονες ερωτικές περιπτύξεις στις οποίες είχαν περιέλθει μέσα στο κατάστημα σε σημείο μάλιστα που χρειάστηκε να τους κάνουν παρατήρηση, όπως είπε.

Τελικά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθεί κάποιος όρος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η νεαρή αλλοδαπή εμφανίστηκε στις 2 Οκτωβρίου 2018 τα ξημερώματα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατήγγειλε ότι νωρίτερα διασκέδαζε σε μπαρ της Ρόδου. Εκεί βρίσκονταν και ο 22χρονος από το Πακιστάν με τον οποίο περίπου στις 4.30 τα ξημερώματα πήγαν στο πίσω μέρος του καταστήματος και εκεί ο φερόμενος ως δράστης χρησιμοποιώντας βία την ανάγκασε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

Μετά την καταγγελία ο 22χρονος Πακιστανός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: rodiaki.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ