Ελεύθερη είσοδος στο Μουσείο

Με ελεύθερη είσοδο, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει σήμερα Κυριακή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Με ελεύθερη είσοδο, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει σήμερα Κυριακή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και διοργανώνει επίσης θεματικές παρουσιάσεις στο πλαίσιο της δράσης «Λαμπερές ιστορίες για τη φωτιά».

 

Πρόκειται για ιστορίες που αναδεικνύουν το δημιουργικό, αλλά και καταστρεπτικό χαρακτήρα της αρχέγονης δύναμης, που στάθηκε ο πυρήνας της εξέλιξης του πολιτισμού.

Το Μουσείο επιλεγεί εκθέματα και διοργανώνει αφηγήσεις για μικρούς και μεγάλους, με θέμα τη φωτιά στην καθημερινή ζωή, το μύθο, τη θρησκεία, τη φιλοσοφία.

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιούνται ανά μία ώρα από τις 10 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα και για την παρακολούθησή τους θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αρχαιολόγοι-φροντιστές θα είναι στη διάθεση του κοινού, για να απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα εκθέματα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να τους αναγνωρίσουν από τα στρογγυλά άσπρα ή κόκκινα διακριτικά σήματά τους.

 

 

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.