Ελασσόνα: Νέες πληροφορίες για το τραγικό δυστύχημα με θύμα το 10 μηνών βρέφος – Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

“Πάγωσε” η τοπική κοινωνία της Ελασσόνας, στη Λάρισα, με την είδηση του θανάτου του 10 μηνών βρέφους, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στον επαρχιακό δρόμο Ελασσόνας – Κεφαλόβρυσου στο ύψος της λίμνης, το απόγευμα της Πέμπτης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του thelarissapaper.gr, το αυτοκίνητο οδηγούσε η 37χρονη μητέρα, ενώ το μωράκι βρισκόταν σε ειδικό καθισματάκι για παιδιά, που ήταν, όμως, τοποθετημένο στη θέση του συνοδηγού.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η οδηγός έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει σε παρακείμενο δέντρο.

τροχαίο Ελασσόνα

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του βρέφους. Δεν βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου και ενημερώθηκε εκ των υστέρων για το τροχαίο και τον θάνατο του παιδιού του.

Κάτοικος της περιοχής αποκάλυψε στην ιστοσελίδα μία τραγική ειρωνεία. Το προσεχές Σάββατο το ζευγάρι ετοίμαζε τον γάμο του και ταυτόχρονα τη βάφτιση του μικρού παιδιού τους.

τροχαίο Ελασσόνα

Αντί για χαρά, όμως, μια ολόκληρη κοινωνία έχει βυθιστεί πλέον στο πένθος.

Φίλοι, συγγενείς και κάτοικοι του χωριού μετέβησαν στο σημείο του τραγικού τροχαίου και θέλησαν με ένα λουλούδι να αποχαιρετήσουν το μικρό αγγελούδι.

τροχαίο Ελασσόνα

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με τα όσα δήλωσε ο κάτοικος:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ