ΕΛ.ΑΣ: “Μίλησε” το κινητό των εκτελεστών του Στεφανάκου

Στον αριθμό ενός ύποπτου κινητού φαίνεται να έχουν βρει την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου οι αστυνομικοί, λίγες ώρες μετά το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη στιγμή της δολοφονίας του.

Σύμφωνα με την Espresso, τον αριθμό αυτό φέρεται ότι κρατούσε ο “τσιλιαδόρος” που ειδοποίησε τους εκτελεστές ότι ο Βασίλης Στεφανάκος είχε βγει από το γραφείο της εταιρείας του στο Χαϊδάρι, καθώς οι ίδιοι δεν είχαν οπτική επαφή με το σημείο που ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του.

Από τη “σάρωση” που έκαναν στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που καλύπτουν την περιοχή οι αστυνομικοί είχαν καταλήξει σε τουλάχιστον τρία κινητά, τα οποία έδωσαν σήμα συνομιλίας λίγων δευτερολέπτων την επίμαχη χρονική στιγμή. Από την ανάλυση που έκαναν οι ειδικοί κατάφεραν να ξεχωρίσουν ένα από τα τρία ύποπτα κινητά ως τη συσκευή που χρησιμοποιήθηκε από τον “τσιλιαδόρο” για να δώσει το σήμα στους εκτελεστές να ξεκινήσουν.

Αναζητώντας και άλλα σήματα του συγκεκριμένου κινητού δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάποιο και εκτιμούν ότι μετά το τηλεφώνημα ο χρήστης πέταξε τη συσκευή. Οι άνδρες της Ασφάλειας προσπαθούν να συσχετίσουν τον αριθμό του κινητού με συγκεκριμένο άνθρωπο της νύχτας, ο οποίος είχε μεγάλη αντιπαλότητα με το θύμα.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.