ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο 30χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την ανιψιά του

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ έπειτα από Εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία του 30χρονου Βούλγαρου που κατηγορείται ότι βίαζε την 12χρονη ανιψιά του από τα 9 της χρόνια, σε χωριό του Ηρακλείου. Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος που αρνείται τις κατηγορίες, έχει προφυλακιστεί.Πρόκειται για τον Υπήκοο Βουλγαρίας PALAZOV Ilia του ZLATINOV και της ZLATKA , που γεννήθηκε το 23.06.1988 στη Βουλγαρία.

Στον 30χρονο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, αλλά και για αποπλάνηση που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη, επίσης κατ’ εξακολούθηση. Η καταγγελία περί βιασμού έγινε από την ίδια την ανιψιά του, 12 ετών, πριν από λίγες ημέρες όταν μετέβη στο αστυνομικό τμήμα με τη μητέρα της.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Πηγή:ekriti.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.