ΕΛ.ΑΣ: Κινηματογραφική καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου – «Ταμπουρώθηκε» σε σπίτι ο οδηγός

Άλλη μια καταδίωξη οχήματος ξεκίνησε από την περιοχή της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Αιγάλεω, σύμφωνα με ανάρτηση του αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Τάκη Κυριακάκο.

Περιπολικό που βρισκόταν στην περιοχή έκανε σήμα σε όχημα τύπου smart για έλεγχο, όμως ο οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει. Τότε ξεκίνησε η καταδίωξη του οχήματος από περιπολικά απ’ την περιοχή των Αγίων Αναργύρων μέχρι την περιοχή του Ρέντη.

Εκεί ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος αντιλαμβανόμενος πως δεν μπορεί να διαφύγει αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το όχημα και πεζός μπήκε σε σπίτι όπου πιθανότατα διαμένει. Η επιχείρηση συνεχίζεται μέχρι αυτήν την ώρα.

«Το μόνο σίγουρο απ’ όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες είναι πως στο κεφάλαιο καταδιώξεις χρειάζεται άμεσα να αλλάξουν παρά πολλά πράγματα. Επιχειρησιακά, σε τεχνικά μέσα, σε κανόνες εμπλοκής, αλλά και στο νομικό πλαίσιο .Μόνο έτσι θα μπορέσουν οι αστυνομικοί να αντεπεξέλθουν με μεγαλύτερη επιτυχία αλλά και ασφάλεια σε τέτοιου είδους περιστατικά» τόνισε ο κ. Κυριακάκος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ