ΕΛ.ΑΣ.: 19 προσαγωγές για λεκτική επίθεση σε συνεργείο τοπογράφων στον Λόφο Στρέφη

Ένταση επικράτησε στον Λόφο του Στρέφη, το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν κάτοικοι της περιοχής και άτομα από διάφορες συλλογικότητες που αντιδρούν στον σχεδιασμό για την ανάπλαση του λόφου. 

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε 19 προσαγωγές για λεκτική, όπως έγινε γνωστό από την ΓΑΔΑ, επίθεση σε συνεργείο τοπογράφων που είχε μεταβεί στο σημείο για μετρήσεις, στο πλαίσιο της ανάπλασης του λόφου, η οποία έχει ανατεθεί από τον δήμο σε εταιρεία και αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Αύγουστο.

Όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικαλούμενο την Αστυνομία, το συνεργείο είχε μεταβεί στο σημείο από το πρωί, ενώ υπήρχε και μία διμοιρία ΜΑΤ για την προστασία του.

Κάτοικοι της περιοχής όπως και άτομα από διάφορες συλλογικότητες, που αντιδρούν στην όλη διαδικασία, συγκεντρώθηκαν στο σημείο και επιχείρησαν να εμποδίσουν το συνεργείο, κάνοντας λεκτική επίθεση στα μέλη του, σύμφωνα με το τηλεγράφημα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν να προχωρήσουν και προσήγαγαν 19 από τους συγκεντρωθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

ΦΩΤΟ αρχείου: ΙΝΤΙΜΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.