Εκτός κινδύνου οι πυροσβέστες από την πυρκαγιά στο Θέρμο

Εκτός κινδύνου οι πυροσβέστες από την πυρκαγιά στο Θέρμο

Σε καταστολή αλλά εκτός κινδύνου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου ο 53χρονος πυροσβέστης από το Καινούργιο που τραυματίστηκε σοβαρά χθες κατά την διάρκεια της κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στη Χρυσοβίτσα Θέρμου έπειτα από ρίψεις νερού του καναντέρ που επιχειρούσε από αέρος στην περιοχή.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή δόθηκε εντολή για την μεταφορά του με super puma στο Νοσοκομείο, ενώ το ενδιαφέρον από τις αρχές ήταν έντονο για την κατάσταση της υγείας των δύο πυροσβεστών.

Ο 49χρονος συνάδελφός του από το Αγρίνιο νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο Αγρινίου χωρίς να διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο.

Όσον αφορά την πυρκαγιά τώρα όπως από την αρχή είχαμε επισημάνει πρόκειται για δύο εστίες οι οποίες μάλιστα εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα σε απόσταση μόλις 1χλμ μεταξύ τους, με τα πρώτα στοιχεία του προανακριτικού έργου να κάνουν ξεκάθαρα λόγο για εμπρησμό.

Αυτή την ώρα η πυρκαγιά βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο,και επιχειρούν στο σημείο 35 άνδρες με 7 οχήματα, μια υδροφόρα του Δήμου Θέρμου καθώς και δύο πεζοπόρα τμήματα από Αγρίνιο-Πάτρα.

Μέχρι στιγμής έχουν καεί 103 στρέμματα.

Πηγή: cityvoice.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ