Εκρυβε το χασίς στο στάβλο

Με ένα κιλό χασίς συνελήφθη στην Κοζάνη ένας κάτοικος από την Οινόη, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη του 45χρονου άνδρα έγινε προχτές το απόγευμα στηνη πόλη της Κοζάνης. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, έλεγξαν το αυτοκίνητο του εν λόγω δράστη, στο οποίο βρήκαν ποσότητα κάνναβης 14 γραμμαρίων. Ακολούθησε έρευνα σε κτηνοτροφική εγκατάσταση που διατηρεί στην Οινόη – Κοζάνης, όπου βρέθηκε ποσότητα κάνναβης 984 γραμμαρίων. Το εντυπωσιακό είναι ότι βρέθηκαν αποδείξεις καταθέσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς, οι οποίες πιθανώς να προέρχονται από συναλλαγές με ναρκωτικά, όπως εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές. Συγχρόνως βρέθηκαν μία ζυγαριά ακριβείας χρηματικό ποσό 50 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς δεν είχε απασχολήσει άλλη φορά τις αρχές, ωστόσο η αστυνομία τον έβαλε στα κατάστιχά της, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες σχετίζεται με δοσοληψίες με τρία άτομα, που είχαν συλληφθεί παλιότερα στα Γρεβενά.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.Πηγή: eptilemeos.gr   

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ