Έκρηξη σε κατάστημα στην Νέα Ερυθραία – Εκτεταμένες υλικές ζημιές – ΒΙΝΤΕΟ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε κατάστημα με παραδοσιακά προϊόντα στην Νέα Ερυθραία.

Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε κατάστημα στην Νέα Ερυθραία

Στις 03:00 τα ξημερώματα, εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός σε παντοπωλείο με παραδοσιακά προϊόντα που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Στροφιλίου. Από την ισχυρή έκρηξη δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, όμως προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στο εσωτερικό του καταστήματος. Τα παρακείμενα καταστήματα δεν υπέστησαν ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, δύο άγνωστοι προσέγγισαν με μηχανή το κατάστημα, έσπασαν υαλοπίνακα και πέταξαν μέσα εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει βίντεο από την επίθεση, το οποίο έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής και είναι στη διάθεση των αρχών.

Η περιοχή αποκλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις ενώ επί τόπου βρέθηκαν ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για το είδος του εκρηκτικού μηχανισμού. Όπως μετέδωσε το OPEN, οι πυροτεχνουργοί συνέλεξαν υπολείμματα του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος, όπως αναφέρουν, είχε σίγουρα δυναμίτιδα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος θα κληθεί να δώσει κατάθεση για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτήν την επίθεση, όμως τόνισε ότι δεν έχει δεχθεί απειλές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ